Seasonalities

Seasonalities

Painting the Past lanceert unieke seizoenskleuren.

De herfstkleuren zijn elk jaar weer een grote inspiratiebron voor interieurdesigners. En dat is logisch, volgens het verfmerk Painting the Past. Want niets is prettiger dan tijdens de guurste periode van het jaar omringt te worden door de warme kleuren van het najaar. Het verfmerk lanceert daarom vanaf 15 oktober een unieke herfstkleurenlijn, onder de naam Seasonalities.

Seasonalities bestaat uit zeven nieuwe, bijzondere seizoenskleuren: Chalk white, Salix, Verdigris, Ginger, Flowerpot, Pewter en Mustard. De kleuren variëren van zacht vergrijsd wit en vergrijsd groen, tot koperkleur en mosterdgeel.

Vintage.
Volgens Sabine Markgraaf, eigenaar van Painting the Past, kenmerken de kleuren zich vooral door hun vintage uitstraling. “Seasonalities" is een warme en intensieve kleurlijn, die naadloos aansluit bij de hippe botanical en bohemian interieurtrends. De hoofdtinten grijs en wit worden aangevuld met zachte aardekleuren, zoals oranje en koper.”

Sprekende kleuren.
De nieuwe kleurlijn is een frisse aanvulling op de huidige kleurlijnen van het verfmerk, volgens Markgraaf. “Seasonalities bestaat vooral uit sprekende kleuren, zoals ginger (koperkleur), warm oranje, grijs en groen. Maar ook mosterdgeel maakt een flinke comeback. Deze bijzondere kleur is een origineel duplicaat van de gele keverkleur uit de jaren 70. Uniek in zijn soort en perfect te combineren met de andere warme seizoenskleuren.”

Klik voor groter formaat.