Rustic

Rustic@

Watergedragen muurverf met een toevoeging van marmerpoeder.

Na het drogen ontstaat er een zacht schaduw effect.

 

Verpakking:   2,5 ltr
Aantal kleuren:   6 (zie afbeelding onderaan)
Toepassing:   Wanden
Verbruik:   20/25 m² per 2,5 ltr (per laag)
Benodigdheden:   10 cm brede kwast Painting the Past
Droogtijd:   2-4 uur
Overschilderbaar:   6 uur. Niet verwerken onder de 5 graden C.
Voorbehandeling:   Sterk zuigende ondergronden eerst voorbehandelen met Wall Primer van Painting the Past. Muren dienen schoon, droog, stof en vetvrij te zijn.
Aanbrengen:   De verf dient aangebracht te worden met een grote kwast in 2 lagen. aanbrengen van boven naar beneden voor een zacht streep effect of kruislings voor een gewolkt effect. Zorg dat de verf in elkaar overloopt en vermijd kwast aanzetten.
Afwasbaar:   Met een licht vochtige doek en warm water. Niet te hard op 1 plek wrijven ivm met lichte structuur in de verf.
Waterbestendig:   De verf is niet geschikt voor wanden in keukens en badkamers die regelmatig schoongemaakt dienen te worden.
Krasgevoeligheid:   Door de toevoeging van marmerpoeder kunnen er sneller krasjes ontstaan. Deze zijn met een licht vochtige doek te verwijderen.
Toekomst:   De verf is zonder voorbehandeling weer over te schilderen in een watergedragen muurverf.
Bewaren:   Vorstvrij in een gesloten verpakking. Restjes verf niet in het blik bewaren maar in een afsluitbare glazen of plastic verpakking.
Disclaimer:   De verf is uitgebreid getest om het juiste effect te krijgen. Garantie wordt daarom alleen gegeven in combinatie met onze eigen Wall Primer en kwast.

 

Klik voor groter formaat.

Rustic